Voor de ondersteuning kan de eigen jurist, mr. J.W. van Hes ( ), worden ingezet. Johan is een pragmatisch generalist met een brede juridische ervaring met name opgedaan binnen (semi-)overheid. Binnen de bestuursrechtelijke setting werkt Johan vaak op de raakvlakken van het bestuursrecht en de bedrijfsrechtelijke gebieden. Johan heeft een specifieke ervaring in het opstellen van regelgeving.

Johan heeft na zijn opleiding HEAO-MER (Management, Economie en Recht) Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie heeft Johan diverse postacademische cursussen en opleidingen gedaan, waaronder de CPO beroepsopleiding tot bedrijfsjurist.

Vanzelfsprekend is Johan van Hes geen specialist op elk rechtsgebied. Om desondanks in elke specifieke behoefte te kunnen voorzien heeft Van Hes Legal een groot netwerk van collega juristen, waardoor de geschikte jurist via Van Hes Legal toch snel gevonden kan worden. Er zijn geen juristen in vaste dienst van Van Hes Legal.

Gaat u naar de contactpagina om het volledig curriculum vitae van Johan van Hes op te vragen of uw specifieke behoefte aan juridische ondersteuning voor te leggen. Een overzicht van voormalige opdrachtgevers treft u aan op de pagina opdrachtgevers.Webdesign, programming en webpromotie